Contactgegevens

Philippus Robbenstraat 10
7665 AA Albergen

0546 898 364

info@tcalbergen.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 19:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Team

Ontmoet ons team

Portret van Tjakko Ruinemans - TC Albergen

Tjakko Ruinemans

Tandarts

Ik ben Tjakko Ruinemans, 46 jaar en opgegroeid in Denekamp. Na het afronden van mijn studie tandheelkunde in Amsterdam in 1999, heb ik een aantal jaren als waarnemer gewerkt in verschillende praktijken in Twente. Sinds 2001 ben ik eigenaar van Tandartspraktijk Ruinemans in Ootmarsum. Samen met Dentallas Tandtechniek zet ik mij vol enthousiasme in voor de nieuwe tandartspraktijk in Albergen. Vanaf augustus 2021 heeft de Albergenaar en de mensen in de omliggende dorpen, weer een tandarts dichtbij huis!

Portret van Fedde Beukers - TC Albergen

Fedde Beukers

Tandarts

Mijn naam is Fedde Beukers en ik ben in de zomer van 2021 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Als startende tandarts wil ik mij richten op de algemene tandheelkunde, zodat ik de kennis die ik heb opgedaan aan de universiteit kan toepassen in de dagelijkse tandartspraktijk. Hoewel ik zes jaar in Nijmegen heb gewoond en daar vooralsnog niet weg ga, ben ik enthousiast om deels mijn roots weer op te zoeken in het prachtige Albergen!

Portret van Brenda Broeksema-Duesmann - TC Albergen

Brenda Broeksema-Duesmann

Mondhygiënist en eigenaresse van Mondhygiënepraktijk Ootmarsum

Naast een professionele behandeling vind ik het persoonlijk contact met de patiënt erg belangrijk. Ik probeer de patiënten zo rustig mogelijk te behandelen en doe mijn uiterste best om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Het werken met mensen en een bijdrage leveren aan een betere (mond)gezondheid geven mij veel werkplezier.

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 0541-784784 of een mail sturen naar info@mpootmarsum.nl.

Portret van Kim - TC Albergen

Kim

Preventieassistente/praktijkmanager
Portret van Sanne - TC Albergen

Sanne

Preventieassistente
Portret van Sanne - TC Albergen

Sanne

Preventieassistente

TCA op Facebook
Bekijk onze pagina